+387 39 835 000       Ljubuški, Bosna i Hercegovina

O Hotelu

Hotel Bigeste je hotelsko poslovni kompleks smješten u samom središtu Ljubuškog. Hotel je ranga 4****, izuzetno modernog dizajna i vrhunskog interijera. S radom je započeo 2018. godine završetkom obnove starog hotela Bigeste. Raspolažemo s 28 soba i apartmana, za koje je osiguran besplatan parking u hotelskoj garaži, kao i besplatan Wi-Fi Internet. Suvremeno opremljena svečana dvorana, u kojoj se istovremeno mogu odvijati tri različita događaja, idealna je za održavanje seminara, prezentacija, kongresa, poslovnih sastanaka ili domjenaka, kao i proslava svadbe, krštenja, promocije ili sličnih događaja, također imamo manju konferencijsku dvoranu sa svom opremom za konferencije i poslovne sastanke. Od ostalih sadržaja izdvajamo à la carte restoran Stella, gradsku kavanu s velikom vrtnom terasom, salon za masažu, te niz poslovnih prostora različitih sadržaja. Zbog izuzetno dobrog položaja i povezanosti, Hotel Bigeste je sasvim sigurno najbolji izbor za poslovne ljude kao i za sve one koji dolaze na odmor.

Osnovne informacije Bigeste d.o.o.   Hrvatskih branitelja 69, Ljubuški
  +387 39 835 000
  info@hotelbigeste.ba
ID broj: 4272306100003
PDV broj: 272306100003
Raiffeisen bank 161 020 0059670036
  Internet Bežični pristup internetu dostupan je u cijelom objektu i ne naplaćuje se
  Parkiralište Besplatno privatno parkiralište dostupno je u okviru objekta i nije potrebna rezervacija Parking za osobe s invaliditetom Garaža Parking pod nadzorom
  Zabava i obiteljski sadržaji Sadržaj za dječju igru na otvorenom
  Hrana i piće Zalogajnica Kafić u okviru objekta Restoran Bar
  Prijevoz Usluga prijevoza iz/do zračne luke (dodatna naknada) Najam automobila (dodatna naknada) Usluga prijevoza (dodatna naknada)
  Wellness Masaža (dodatna naknada)
  Usluge recepcije Mjenjačnica Skladište prtljage Pult za organizaciju izleta Recepcija (24h)
  Kućni ljubimci Boravak kućnih ljubimaca nije dozvoljen
  Shopping Trgovine (u okviru objekta)
  Usluga dostupna na Talijanskom Hrvatskom Francuskom Španjolskom Engleskom Njemačkom
  Usluge čišćenja Praonica rublja Svakodnevna usluga čišćenja Usluga peglanja
  Poslovni sadržaji Konferencijska dvorana/mogućnost priređivanja domjenaka
  Općenito Dizalo Terasa Grijanje Sobe za nepušače Klima-uređaj Suite za mladence Novine Sef

HACCP certifikat

S ciljem kontinuiranog unapređivanja kvalitete, posjedujemo HACCP certifikat kojim se potvrđuje da hotel kod pripreme i posluživanja hrane primjenjuje HACCP sustav u skladu s utvrđenim normama i standardima.

HALAL certifikat

Hotelu je dodijeljen Halal certifikat, kao potvrda Halal kvalitete u pripremi, serviranju jela te pružanja usluga smještaja gostima muslimanske vjeroispovijesti.